Asparges er godt både som snack, som forret og som hovedret.
Husk, at den nederste, træede ende skal knækkes af dér, hvor aspargesen
naturligt giver efter
# Ingredienser
750 g hvide asparges
7½ dl vand
2 tsk groft salt
2 bundter persille (ca. 150 g)
50 g smør
Tilbehør: Flutes.
* Tilberedning
Skræl forsigtigt aspargesene fra hoved mod rod og skær det
nederste hårde stykke af.
Kom aspargesene i kogende vand tilsat salt og kog dem ved
svag varme og
under låg i ca. 6 min.
De skal være møre, men ikke bløde.
Tag aspargesene op, anret dem i et lunt fad og hold dem
varme.
Pluk persillen i små kviste, skyl og tør dem godt.
Lad smørret blive gyldent i en pande og steg persillen ved
kraftig varme i ca. 10 sek.
Hæld smør og persille over de lune asparges og server straks.
Se alle de bedste opskrifter med Asparges
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.