Med en færdigkøbt chilisauce og en spisemoden avocado er denne smukke forret hurtigt sat på bordet og den smager fantastisk.
Arbejdstid:
15 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser
til avocadosalat med rejer:
75
g grøn salat
1
moden avocado
200
g rejer
2
forårsløg
Dressing:
1
spsk chili- og hvidløgssauce
1
spsk citronsaft
1
spsk olie
salt
og peber
Tilbehør:
brød
*
Sådan
laver du avocadosalat med rejer:
Skyl
og slyng salatbladene og anret dem på to tallerkener.
Harver
avocadoen, fjern stenen og skrællen.
Læg
en halv avocado på hver tallerken og dryp med lidt citronsaft.
Pisk
dressingen sammen og vend rejer og fintsnittet forårsløg i.
Anret
i eller ved avocadoen og server som forret eller til frokost med brød til.
TIPS:
Har du en alm. chilisauce, kan du smage den til med lidt friskpresset hvidløg.
Kilde: Hjemmets bedste MAD