Det behøver ikke at
være spor besværligt at have sommergæster. Giv dem en kold suppe eller måske
noget fra »salatbaren« til forret
Til 6 personer.
Tilberedningstid: 15 min. Køletid: 1 time. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
3 store modne
avocado
1 citron
1¼ l hønsebouillon (af
terning)
1 dl piskefløde
karse
salt, peber fra
kværn
* Fremgangsmåde
1. Del avocadoerne
på langs og fjern stenene.
Tag frugtkødet ud
med en ske og hæld saften af en halv citron over.
Gnid frugtkødet
gennem en sigte eller mos det i en blender sammen med lidt af bouillonen og
karse.
2. Pisk pureen med
resten af bouillonen og fløden.
Smag til med salt,
peber og citronsaft.
3. Lad suppen stå
tildækket i køleskabet i 1 time.
Serveres evt. med en
isterning i og pyntet med lidt avocadotern og en »citronbåd«.
Ristet brød eller
flutes gives til.
Se opskrifter på sommerdrikke HER - og se
opskrifter på sommermad HER