Prøv at servere denne ostesalat, næste gang du serverer ost for gæsterne. Ostesalaten er også god som et lille mellemmåltid eller snack.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
25 min.
# Ingredienser
ca. 200 g hytteost
1 spsk vineddike
salt, peber
2 hårdkogte æg (kogt
i 9 min)
1 bdt purløg
25-50 g valnøddekerner
1 lille porre
3 tomater eller 8-10
cherrytomater
¼ agurk
* Fremgangsmåde
1. Rør hytteost med
vineddike og smag til med salt og friskkværnet peber.
Pil æggene og hak
dem groft.
Bland dem i
hytteosten sammen med fintklippet purløg og hakkede valnøddekerner.
2. Skyl porren og
skær den i tynde ringe, skær tomaterne i både og agurken i terninger.
Læg porre, tomater
og agurk gruppevis på et fad og server hytteostdressingen til.
Alternativ:
Du kan også komme
skinketern, avokadotern, danablu, feta, ja selv bacon i.
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------