Asparges-anretning med bresaolaskiver og dressing. Bresaola
er saltet og tørret oksefilet – her giver det modspil til de milde asparges. Se
denne og andre lækre forretter her
Til 4 personer.
# Ingredienser
150 g bresaola i
tynde skiver
8 hvide asparges
1 rødløg
1 l vand
1 bdt. purløg
50 g revet parmesan
Dressing:
3 tsk dijonsennep
4 spsk
hvidvinseddike
2 spsk vand
salt og peber
1 dl olie
Tilbehør: Brød og
salat
* Tilberedning
Skræl de hvide
asparges og bræk det nederste seje stykke af.
Skær dem ud i
stykker a 2 cm.
Skær rødløget i
smalle både.
Bring vandet tilsat
salt i kog og kog asparges og rødløg heri i ca. 4 min.
Tag asparges og løg
op og afkøl dem.
Kom dressingen på de
kogte grønsager og vend dem i sammen med hakket purløg og revet ost.
Anret blandingen
sammen med bresaolaen.
Dressing: Pisk
sennep, eddike, vand, salt og peber sammen.
Pisk olien i lidt ad gangen.
INFO: Bresaola er den italienske variant af lufttørret
saltet oksefilet, som har modnet i to-tre måneder til den er blevet hård og har
fået en dyb rød, næsten lilla farve. Fremstillingsteknikken stammer fra
Valtellina-dalen i regionen Lombardiet i Italien.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.