Her får du lune snacks og forretter i flere spændende udgaver. Fx Tomat-mozzarellabruschetta, Tomater med mozzarella og lufttørret skinke, Sardinbruschetta eller Gedeostbruschetta med pæresirup.
Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min. 6 personer.
# Ingredienser
12 cherrytomater
4 spsk olie
500 g kyllingelever
12 skiver ciabattabrød
2 håndfulde rucola
salt og peber
* Tilberedning
Læg tomaterne i et ovnfast fad, og stænk med en smule olie.
Bag dem i ovnen ved 180 °C i 8 til 10 min.
Imens steges kyllingeleverne på en stegepande med 2 spsk
olie.
Smag til med salt og peber.
Rist brødskiverne i en brødrister. Læg 2 skiver toast på
hver tallerken.
Læg rucola over, og pynt derefter med tomater.
Læg kyllingelever ovenpå. Dryp en smule olie over.
Tomat-mozzarellabruschetta
Gnid skiver af grovbrød med hvidløg, og erstat leverne med
2 afdryppede snittede mozzarellakugler.
Tilsæt basilikum.
Tomater med mozzarella og lufttørret skinke
Tilsæt tynde skiver lufttørret skinke og timian.
Sardinbruschetta
På 6 ciabattabrød (der er skåret igennem og ristet)
lægges 24 sardinfileter, bagt 8 min i ovnen ved 150 °C
med olie, salt, peber og persille. Tilsæt tomatpasta.
Gedeostbruschetta med pæresirup.
Smør brødet med frisk gedeost, og dæk det med tomater,
marinerede løg og rucola.
Dæk med pæresirup og olie. Drys med havsalt.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas Drinks Snacks/sødt Forretter Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------