Her får du lune snacks og forretter i flere spændende udgaver. Fx Jumborejer med kokos og rom, Jumborejer med kokos og tomat,
Jumborejer med kokos-citrongræs eller Jumborejer med gulerodspuré og kokos.
Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 22 min. 4 personer.
# Ingredienser
1 skalotteløg
1 spsk olie
200 g rå pillede jumborejer
saften af ½ citron
1 tsk stødt karry
2 dl kokosmælk
½ mango
1 spsk finthakket frisk estragon
salt og peber
* Tilberedning
Pil skalotteløgene, og snit dem fint. Brun dem i olie.
Tilsæt jumborejerne, citronsaft og karry.
Steg dem 5 min. for middel varme.
Tag jumborejerne op af panden, og stil dem til side.
Hæld kokosmælk på panden, tilsæt 1 dl vand og
skru varmen ned på lav 10 min.
Imens skrælles mangoen, og skæres i tern.
Kom mangotern og estragon i kokosmælken.
Lad det simre 5 min.
Læg jumborejerne tilbage på panden, og
steg dem i 2 min for meget lav varme.
Jumborejer med kokos og rom
Udelad citronsaften, og glasér rejerne med ½ dl rom.
Tilsæt cayennepeber eller Tabasco.
Jumborejer med kokos og tomat
Brun 1 hakket rødløg sammen med 1 tsk stødt ingefær,
smør det på grillede jumborejer, tilsæt 1 tomat i tern, salat,
peber, 1 chili, 1 tsk soja, 1 tsk Nuoc mam fiske sauce og
finthakket koriander.
Jumborejer med kokos-citrongræs
Marinér de pillede jumborejer 1 time i 1 stykke ingefær og
1 snittet citrongræsstængel, saften af 2 lime og 1 dåse
kokosmælk.
Sautér for høj varme.
Jumborejer med gulerodspuré og kokos.
I en foodprocessor blandes 6 dampede gulerødder med
1 dl kokosmælk og 3 spsk cremefraiche. Drys med salt.
Servér med grillede jumborejer, og drys med finthakket
persille.
Se alle de bedste opskrifter med Tapas Drinks Snacks/sødt Forretter Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------