Forret Frokost. Arbejdstid: 25 min. Bagetid: 1½ time. Let at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 6 personer.
# Ingredienser
til Kyllingeleverpostej med grøn peber
100 g svinesmåkød
150 g fersk spæk
300 g kyllingelever (frossen, optøet)
2 skalotteløg
1 æg
2 tsk reven skal af en usprøjtet citron
2 tsk hakket persille
salt
1 spsk madagascarpeberkorn
3,5 dl piskefløde
Postejform: 1¼ l
*
Sådan laves Kyllingeleverpostej med grøn peber
1. Hak svinesmåkød og spæk to gange gennem kødmaskinen.
2. Fjern årestammer og eventuelle galdeaftegninger på kyllingeleverne.
Hak lever og de pillede skalotteløg en gang gennem kødmaskinen.
3. Bland æg, reven citronskal og persille med det hakkede
kød og krydr med salt.
Hak madagascarpeberkornene groft og rør dem i farsen sammen
med fløden.
4. Sæt ovnen på 180 °C.
Sæt en lille bradepande med vand på nederste rille.
5. Fyld farsen i en velsmurt postejform og bag den i vandbad
i ovnen ca 1½ time.
Vandet må kun gå 1/3 op ad formen.
Stik i postejen. Knivspidsen skal komme tør op.
Server kyllingeleverpostejen lun eller kold.
Tips: Flûtes og Cornichons, en
blandet grøn salat eller Grønsager,
smørdampede eller Champignon
a la grecque kan serveres til.
Kan fryses. Holdbarhed: 2-3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Kyllingelever
Se alle de bedste opskrifter med Kylling
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------