Forret Frokost. Arbejdstid: 25 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kyllingeleversalat
300 g kyllingelever (frossen, optøet)
150 g bacon
salt og peber
Endvidere:
1 lille salathoved
150 g
champignon
125 g
cherry tomater
Dressing:
4-5 spsk olie
1 spsk rødvinseddike
salt og peber
*
Sådan laves Kyllingeleversalat
1. Befri kyllingeleverne for årestammer og eventuelle
galdeaftegninger.
2. Skær baconen i små terninger og steg dem gyldne på en tør
pande.
Tag dem op med en hulske og læg dem på fedtsugende papir.
3. Dæmp varmen og steg kyllingeleverne i baconfedtet et par min.
på hver side.
Krydr med salt og peber under stegningen.
4. Tag kyllingeleverne fra varmen og lad dem stå 1-2 min. på
en varm tallerken, så når varmen at fordele sig, så kyllingeleverne er rosa
indeni.
5. Skyl salatbladene i koldt vand, tryk eller slyng dem tørre
og skær dem i strimler.
Fordel dem på 4 tallerkener.
6. Skær rodskiven af svampene og skyl dem hurtigt i
rindende, koldt vand.
Tryk dem tørre, skær dem i skiver og læg dem på den
strimlede salat.
7. Skær cherry tomaterne midt over og fordel dem ved
salaten.
8. Skær kyllingeleverne i skiver og anret dem oven på
salaten.
Dressing:
9. Rør olie og eddike sammen og smag til med salt og peber.
Dryp dressingen over salaten, drys baconen over og server
straks.
Server fx Baguette
eller Kuvertbrød
til.
Tips: Salatbladene kan være en blanding af flere
sorter, men mindst af de bitre, som fx radicchio og frisée.
Anden fjerkrælever kan erstatte kyllingeleveren.
Se alle de bedste opskrifter med Kyllingelever
Se alle de bedste opskrifter med Kylling
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------