Forret Suppe. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 5 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. Fryse-egnet. 4 personer.
# Ingredienser
til Kyllingesuppe, kinesisk
500 g kyllingebrystfileter
100 g champignon
½-1 dl bambusskud
200 g asparges, grønne eller hvide
½ tsk maizenamel
1 æggehvide
½ dl sesam- eller jordnøddeolie
1 l hønsebouillon
salt og peber
*
Sådan laves Kyllingesuppe, kinesisk
1. Befri kyllingekødet for skind og skær kødet i tynde
strimler.
Skær rodskiven af champignonerne, skyl dem koldt og kort og
tør dem.
Skær dem i tynde skiver.
Skær bambusskuddene i tynde stave.
Skræl aspargesene fra hoved mod fod, hvis der bruges hvide.
Grønne skal ikke skrælles, men blot befries for en evt træet
ende.
Skær aspargesene i 2-3 cm lange stykker.
2. Pisk maizenamel og æggehvide sammen og vend
kyllingestrimlerne heri.
3. Varm olien i en tykbundet gryde.
Svits kødet kort og tag det op.
Svits bambusskuddene et par min.
Kom champignonerne i gryden og lad dem snurre med et par min.
De skal ikke tage farve.
4. Hæld hønsebouillon i gryden og lad den koge op.
Tilsæt kyllingekød og asparges.
Lad suppen koge ved svag varme og uden låg ca 5 min.
Smag til med salt og peber.
5. Server suppen dampende hed i varme suppeskåle.
Server Flûtes eller
Kuvertbrød til.
Tips: Drys gerne med friskhakket brøndkarse i
serveringsøjeblikket.
Kan fryses. Holdbarhed: 2-3 måneder.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------