Aftensmad Hovedret Forret. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Pasta med gorgonzola
200 g gorgonzola
1½ dl mælk
fløde
1 tsk mild paprika
salt og peber
Endvidere:
pasta (fx penne)
salt
*
Sådan laves Pasta med gorgonzola
1. Skær skorpen af gorgonzolaen og skær osten i terninger.
2. Kom osteterningerne i en gryde sammen med mælken.
Varm den langsomt og under omrøring, til osten er smeltet.
3. Tilsæt fløde, lidt ad gangen, og krydr med paprika, salt
og friskkværnet peber.
4. Kog pastaen akkurat mør i rigeligt, letsaltet vand for
god varme uden låg.
Smag på et stykke pasta, om det er tilpas kogt, ved at bide
i det.
Det skal gøre en lille smule »modstand«, men må ikke have en
hård kerne.
5. Hæld straks pastaen i en sigte og lad den dryppe af et
øjeblik.
6. Kom pastaen i en skål og hæld ostesaucen over.
Rør til pasta og sauce er godt blandet. Server omgående.
Tips: Anden mild blåskimmelost kan bruges.
Anden pasta kan bruges, men penne forener sig særlig godt
med osteflødesaucen.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------