En varm fiskegratin
passer altid godt, når du vil have solid mad på bordet. Det luftige låg med
mayonnaise og estragon giver denne ret et strejf af luksus.
Tid: 35-40 min,
heraf 20 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
600 g torskefilet
½ tsk salt
½ knsp peber
½ dl fintklippet
dild
1 æggehvide
1 dl mayonnaise
½-1 tsk tørret estragon
* Fremgangsmåde
1. Læg fisken i et
letsmurt ovnfast fad.
2. Drys salt, peber
og dild over.
Dæk fadet med alufolie.
3. Lad fadet stå i
en 225 °C varm ovn i 15-20 min eller til fisken er hvid og fast.
4. Tag fadet ud.
Hæld evt. væde fra.
5. Pisk æggehviden
til fast skum.
6. Vend mayonnaise
og estragon i æggehviden.
Fordel blandingen
over fisken.
7. Gratiner
fiskeretten nogle minutter ved 250 °C til den er smuk gylden.
8. Server med knuste kartofler og en blandet salat.
Tips: Evt. frossen fisk optør du først let, fx i
mikroovnen.
Læg derefter fiskeblokken på et fad og tilbered ved 750W 8-10 min.
Gratiner dog i den
almindelige ovn, hvis du ikke har grillelement i din mikroovn.
Se alle de bedste opskrifter med Torsk eller Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------