Fasanbryst kan fås på frost det meste af året i
velassorterede supermarkeder, men hører ellers til en af efterårets dejlige
spiser.
# Ingredienser
170 g fasanbryst uden skind og ben
salt og peber
1 tsk olie til stegning
50 g hakket løg
200 g hvidkål
75 g gulerod
1 tsk hele enebær
1 stilk frisk timian
salt og peber
1 dl vildtbouillon (1 dl vand + 1 tsk pulver)
evt kartofler
* Tilberedning
Gnid fasanbrystet med salt og peber.
Svits det herefter i olie i en stegegryde sammen med hakket
løg.
Hvidkålen strimles fint, og guleroden skæres i mindre
stykker.
Grønsager og krydderier blandes og lægges tæt om
fasanbrystet.
Når kålen er faldet lidt sammen, kommes bouillonen i gryden.
Læg låg på og lad det simre i ca 45 minutter.
Rør en gang imellem.
Hvis det er nødvendigt, tilsættes lidt vand.
Kan serveres med bagte eller kogte kartofler.
En rødkålssalat kan også serveres til, se opskrift her
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt
HER eller en grøn salat HER
Se flere dejlige retter med vildt HER og Vildt - info og Rensning af fuglevildt
Se alle de bedste opskrifter med Fasan
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------