Ugens
fisk er en lækker gryde med torsk, porrer og peberfrugter i en cremet og let
krydret sauce.
Vi burde huske at spise fisk 2 gange om ugen - her er en
dejlig opskrift på en cremet version.
Arbejdstid:
25 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke Fryse-egnet. 4 personer
# Ingredienser til Fiskegryde:
750
g torskefilet
2-3
porrer (skiver)
2
røde peberfrugter (terninger)
2
fed hvidløg (knust)
25
g smør
2½
dl madlavningsfløde
2
tsk basilikum
½
tsk karry
2
dl cremefraiche 9% eller 18%
2
tsk majsstivelse
1
tsk sukker
salt
og peber
Tilbehør:
4 dl ris
* Sådan
laver du Fiskegryde:
Skær
fisken i terninger og krydr dem med salt og peber.
Kog
risene efter pakkens anvisning.
Steg
porrer og peberfrugt bløde i en dyb pande eller tykbundet gryde med smør.
Tilsæt
hvidløg og steg 1 min.
Tilsæt
fløde og krydderier og kog saucen igennem.
Rør
cremefraiche med majsstivelse og rør det i saucen.
Smag
til med sukker, salt og peber.
Vend
forsigtigt torskestykkerne i saucen og lad retten simre 5-8 min til fisken
skifter farve og bliver fast.
Server
retten med friskkogte ris.
Kogebog.dk har flere dejlige fiskeretter se
selv her
Kilde: Hjemmets bedste MAD