Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 10 min. Stegetid: ca 5 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Kalkunschnitzel, mandelstegt:
4 kalkunschnitzler af brystfileten (à ca 150 g)
50 g mandelflager
50 g smør
salt og peber
Endvidere: 1 æg
Tilbehør: citronbåde
*
Sådan laves Kalkunschnitzel, mandelstegt:
1. Krydr schnitzlerne på begge sider med salt og peber.
2. Hak mandelflagerne groft, der må gerne være store stykker
flage i.
Pisk ægget sammen.
3. Varm smørret på panden.
Vend schnitzlerne i sammenpisket æg og derpå i hakkede
mandelflager.
Steg dem 2-3 min. på hver side og lad dem hvile et par min.
utildækket på et varmt fad.
4. Garner med citronbåde og server.
Tips: Champignon, flødestuvede, dampet spinat
og små, hvide kartofler, vendt i persillesmør, passer fint til.
De mandelstegte schnitzler kan også serveres med en kold
sauce, fx Avocadopuré eller Flødepeberrod.
Mandelflager kan købes færdige, men det bedste resultat fås,
hvis man selv skolder, smutter og høvler mandlerne, det går hurtigt på
råkosthøvl.
Se alle de bedste opskrifter med Kalkun
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------