Chokolade er en
festlig finale der kan serveres efter et godt måltid. Farverige frugter, som
klæder chokoladesaucen både smags- og synsmæssigt, er en oplevelse. Det bedste
til sidst
Til 6 personer.
Tilberedningstid: 15 min. Kogetid, i alt: 8-10 min. Afkøling: 1 time. Ikke
fryseegnet
# Ingredienser:
6 søde appelsiner
200 g sukker (2¼ dl)
3 dl vand
½ citron
100 g mørk chokolade
3-4 spsk piskefløde
* Tilberedning:
1. Bland sukker,
vand, saft og reven skal fra den halve citron.
Lad denne sukkerlage
koge 3-4 min.
2. Skræl
appelsinerne og fjern alt det hvide.
Læg appelsinerne i
sukkerlagen og lad dem koge ved svag varme i 6-7 min.
3. Smelt chokoladen
i fløden og rør saucen jævn.
4. Anret
appelsinerne på portionstallerkener med en skefuld sukkerlage ved.
Fordel den varme
chokoladesauce over og server straks.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.