Denne appelsinsauce er en frisk, kold sauce til desserter. Den smager også fremragende som et alternativ til kirsebærsauce på ris à l'amande
4 pers.
# Ingredienser
2 dl cremefraiche
18 %
2 dl cremefraiche
38 %
1½ tsk vaniljesukker
3 spsk flormelis
2 tsk revet appelsinskal
¾ dl appelsinsaft
Pynt: revet appelsinskal.
* Tilberedning
Bland cremefraiche med vaniljesukker og flormelis.
Smag saucen til med appelsinskal og -saft.
Lad dessertsaucen stå og trække koldt 1 time, og
rør den op inden serveringen. Server saucen til frugtsalat.
Tips: Saucen kan tilberedes af 18% cremefraiche
alene.
Se alle de bedste opskrifter med Appelsin
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.