Hjemmelavet appelsinsorbet er en drøm af en dessert. Tilsæt evt revet appelsinskal, lidt Cointreau eller appelsinlikør - Prøv denne lette opskrift.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Frysetid: 3 timer
# Ingredienser
4-5 appelsiner (2½ dl
saft)
50 g flormelis (1 dl)
2 æggehvider
evt. fintrevet skal fra 1 øko-appelsin
* Fremgangsmåde
1. Rør appelsinsaft og
flormelis sammen.
Pisk æggehviderne stive
og vend dem i.
2. Hæld blandingen i
en form og sæt det i fryseren 2 timer.
Pisk isen igennem og
frys den atter 1 time.
3. Skiv eller kugl isen
op i portionsglas, i en skål eller i appelsinskallerne ved serveringen.
Tips: Frisk appelsinsorbet med dejligt strejf af
appelsinsmag. Smagen kan forstærkes hvis du kommer revet appelsinskal i fra
start eller måske lidt Cointreau eller appelsinlikør.
Se alle de bedste opskrifter med Citrusfrugter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------