En
god anvendelse af daggammelt hvedebrød i engelsktalende lande kaldet
"french toast". Lidt kold æblemos er også godt tilbehør.
Arbejdstid:
15 min. Stegetid: 5-6 min. Ikke fryse-egnede 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
Ingredienser til :
1
dl mælk
1
æg
4
skiver brød
25
g sukker
½
spsk stødt kanel
50
g smør
Tilbehør:
evt.
lidt cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis
*
Sådan
laver du Arme riddere med kanelsukker:
Pisk
mælk og æg sammen.
Dyp
brødskiverne i blandingen og lad dem opsuge cremen.
Bland
sukker med kanel og drys det på begge sider af brødet.
Steg
ridderne på en middelvarm pande med smør, til de er gyldne på begge sider.
Server
straks evt. med lidt cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis.
Se
flere dejlige desserter her
Kilde: Hjemmets bedste MAD