Chokolademousse med frugt er en cremet chokoladedessert. Nyd hver en mundfuld – det bliver en
spisefest
Arbejdstid: 20 min.
Størknetid: 1 time. 4-5 personer
# Ingredienser til Chokolademousse
med frugt:
200 g mørk chokolade
6 æggehvider (2 dl)
1 spsk sukker
Tilbehør:
4-6 mandariner eller
klementiner
1 granatæble
*
Sådan laver du Chokolademousse
med frugt:
Hak chokoladen groft
og smelt den i en skål over vandbad.
Pisk æggehviderne
stive med sukker og vend dem sammen med chokoladen.
Fordel
chokolademoussen i portionsglas og lad den stivne i køleskab i ca. 1 time.
Pil mandarinerne og
del dem i både.
Rids igennem skallen
af granatæblet "ækvator" rundt og vrid de to halvdele fra hinanden.
Læg dem på en
tallerken med skallerne opad og bank dem med bagsiden af en ske, så kernerne
falder ud.
Fjern og kasser de
gulhvide hinder.
Pynt
chokolademoussen med mandarinbåde og granatæblekerner.
Kilde: Hjemmets bedste MAD