Sauce Dessert. Arbejdstid: 15 min. Let at lave. Lav pris.
# Ingredienser til Chokoladesauce.
100 g ren mørk chokolade
1 dl mælk
2 spsk piskefløde
1 spsk sukker
15 g smør
* Sådan laves Chokoladesauce:
1. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt dem over
håndvarmt vandbad.
2. Bring mælk og fløde i kog i en gryde.
Tilsæt smør, sukker og smeltet chokolade.
Lad blandingen koge et øjeblik.
Nu er den klar til at servere varm.
3. Hvis saucen skal serveres kold, hældes den i en skål og
afkøles i mindst 1 time inden servering.
Rør i saucen af og til.
Tips: Varm chokoladesauce
smager godt sammen med vaniljeis og (henkogt)frugt.
Kold chokoladesauce er fin til chokoladesoufflé
eller til desserter med frisk frugt.
Et stænk cognac
skader ikke.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------