Når disse kager er
bagt, skal de stå tørt og luftigt. Fyldet skal i lige inden serveringen. Denne
gode dessert hitter altid! Kan virkelig anbefales
Tid: 50 min, heraf
25-35 min i ovnen. 10 stk.
# Ingredienser
3 dl vand
100 g smør eller
margarine
2 dl hvedemel
3 æg
FYLD:
3½ spsk kakao
1½ dl sukker
2½ dl vand
1 spsk smør
1 liter vaniljeis
* Fremgangsmåde
1. Bring vandet i
kog og tilsæt fedtstoffet.
Lad fedtet smelte og
lad det få et opkog.
2. Tilsæt melet og
rør til dejen er blank og slipper gryden.
Tag gryden af varmen
og lad dejen køle noget af.
3. Rør æggene i, et
ad gangen.
Rør kraftigt for hvert æg til en luftig masse.
4. Sprøjt dejen ud
som boller på en plade med bagepapir.
5. Bag ved 200 °C i 25-35
min.
Lad vandbakkelserne køle af på en rist.
6. Bland kakao,
sukker og vand i en gryde.
Kog saucen til den
er sirupsagtig. Pas på med varmen.
Pisk smørret i. Lad
saucen blive kold.
7. N år det er tid
til servering, klipper du et låg af hver bolle.
Stil bundene på et fad. Læg en stor kugle is i hver.
Øs chokoladesaucen
over og læg lågene på.
Tips: Dejen kan også sprøjtes ud i en krans og
bages.
Derefter klippes
kransen op og fyldes som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------