Her får du mousse i flere spændende udgaver. Fx Dobbelt
chokolademousse, Hvid chokolademousse, Hvid chokolade-appelsinmousse eller
Syrlig hvid chokolademousse.
Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 5 min. 4 personer.
# Ingredienser
60 g hvid chokolade
1 knsp agar-agar
2½ dl mælk
saft og skal af 1
citron
* Tilberedning
Skær chokoladen i
stykker. Opløs agar-agar i den kolde mælk.
Varm mælken og
chokoladen i en gryde, indtil chokoladen
er helt smeltet.
Tilsæt 2 spsk citronsaft og lidt skal.
Hæld blandingen i
små portionsskåle, og
sæt i køleskab i
mindst 2 timer inden servering.
Drys med revet
citronskal.
Dobbelt chokolademousse
Halvér mængderne i den originale opskrift ovenfor.
Tilbered samme opskrift, mens moussen er på køl,
men med mørk chokolade, og hæld det oven på den hvide mousse.
Køl af mindst 2 timer.
Hvid chokolademousse med mørke knopper
Tilsæt 1 spsk mærke chokoladeknopper, når moussen
begynder at stivne, for at give den lidt struktur.
Hvid chokolade-appelsinmousse
Udskift citron med 1 blodappelsin og følg den originale opskrift.
Syrlig hvid chokolademousse
Tilsæt en håndfuld ribs til moussen.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------