Her får du banandessert i flere spændende udgaver. Vælg mellem ananas, banan-chokolade eller kaffe og rom. Det er frækt med
chokoladeflødeskum.
Forberedelse: 20 min. 6 personer
# Ingredienser
4 modne bananer
saften af ½ citron
25 g melis
1 spsk mælk
150 g creme fraiche 38 %
1 spsk chokoladespåner
* Tilberedning
Skræl 3 bananer. Kør dem i en foodprocessor med
citronsaft og sukker. Sæt til side.
Hæld mælken i cremefraichen, og pisk blandingen, så den er
ret fast.
Fold den forsigtigt i bananmosen, og køl af.
Skræl den sidste banan, og skær den i skiver.
Fordel bananmosen i 6 glas.
Læg bananskiverne over, fordel cremefraichen, og drys med
chokolade.
Ananas-banandessert med rom
Lad en frisk skive ananas pr person trække i 1 dl mørk rom.
Anret med sukker og en klat cremefraiche 38%.
Pynt med bananskiver og revet chokolade.
Banan-chokolademousse
Smelt 30 g mørk chokolade med 40 g cremefraiche 38%.
Tilsæt 175 g mascarpone og 3 stiftpiskede æggehvider.
Hæld blandingen over 1 banan kørt i blender eller
foodprocessor
med 30 g flormelis og citronsaft.
Banandessert med kaffe og rom
Dryp 4 bananer i skiver med 2 spsk mørk rom rørt med
2 spsk sukker og 1 dråbe vand.
Dæk med 125 g smeltet chokolade rørt med ½ dl cremefraiche
38%,
1 spsk sukker og 1 lille kop stærk kaffe. Serveres afkølet.
Chokoladeflødeskum
Pisk 2 dl piskefløde med 50 g flormelis og 30 g kakao.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Tærter Brød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------