Den nemme rabarberkompot bages i ovnen. Rabarberkompotten er
god til kager og som tilbehør til vildt kød. Rabarber indgår i flere andre dejlige
opskrifter. En frisk rabarberopskrift
# Ingredienser
500 g rabarber, rensede
4 dl vand
2 dl sukker
1 dl piskefløde
Drys:
25 g smør
1 dl havregryn
3 spsk sukker
* Sådan gør du
1. Skær rabarberne i mindre stykker, og kom dem i en gryde
med vand og sukker.
Lad suppen simre i 5 minutter.
2. Lad suppen blive helt kold i gryden - stil den evt i
køleskabet.
3. Blend den jævn og skummende, når det er tid til dessert.
Vend piskefløden i suppen, eller server som pisket på
toppen.
4. Smelt smør på en pande, og rist havregryn og sukker
indtil gyldent.
Afkøl, og drys på suppen sammen med bær.
Rabarberopskrifter: Har du rabarber i haven, har du også
verdens nemmeste dessert lige ved hånden. Pluk et par stængler, og husk at få
det nederste af stilken med. Det er den, der har den bedste smag.
Vil du se flere dejlige opskrifter med rabarber - så se
HER og med suppe HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, madplan og tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter
Tips:
Spiser du rabarbergrød, kan oxalsyren måske mærkes i munden
og på tænderne - og det kan være for meget for mange mennesker - så må du bruge
Non-oxal.