Her får Tapioka i flere spændende udgaver. Fx Tapioka med
papaya og kokos, Tapioka med bær, Grøn tapioka med solbær og jordbær eller
Tapioka med kokos og banan
Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 30 min. 2 personer.
# Ingredienser
Rabarber:
250 g rabarber
75 g melis
Tapiokacreme:
65 g tapioka kugler
1¼ dl kokosmælk
60 g melis
* Tilberedning
Skræl rabarberne, og skær dem i mindre stykker.
Tilsæt sukker, og kog dem i en stor gryde ca. 10 min,
indtil frugten falder lidt fra hinanden. Stil til side.
Bland tapioka, kokos, mælk, sukker og 2½ dl vand i
en stor gryde. Kog det for middel varme ca. 20 min,
indtil tapiokakuglerne er bløde og gennemsigtige.
Fordel tapioka og rabarberkompot i flere lag i 2 glas.
Lad dem køle lidt af, og stil dem i køleskab, indtil
serveringen.
Tapioka med papaya og kokos
Skær en papaya i stykker, og hæld tapiokacremen over den.
Drys med frisk kokos og sesamfrø.
Tapioka med bær
Lav en blandet frugtkompot:
Opvarm 100 g jordbær, 100 g hindbær og 50 g melis.
Køl af, dæk med tapiokacreme, og pynt med hele hindbær.
Grøn tapioka med solbær og jordbær
Bring mælk, grøn tapioka og vaniljeekstrakt i kog.
Kog det under omrøring. Tilsæt sukker.
Smelt 100 g solbærgelé.
Lad det køle af, og rør det sammen med jordbærskiver.
Hæld det over tapiokaen.
Tapioka med kokos og banan
Tilsæt 2 spsk vaniljesukker og bananskiver under
konstant omrøring, mens tapiokaen koger i kokosmælken.
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------