I denne gryderet med
kalvekød gør pærer og rosmarin underværker. Prøv den til en afveksling
Lækker sammenkogt ret med masser af dejlig smag. Køb
ingredienserne idag.
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30 min.
# Ingredienser
1 pære
2 løg
½ rød chili
350 g kalvekød
salt og peber.
2 spsk olie.
25 g smør
¾ dl hvidvin
1½ dl piskefløde
1 spsk hakkede
rosmarinnåle
* Tilberedning
1. 1 pære skæres i ottendedele og udkernes.
2 løg pilles og
skæres i strimler.
½ rød chili udkernes
og hakkes fint.
350 g kalvekød i
terninger drysses med salt og peber.
Det brunes grundigt
på alle sider på en varm pande med 2 spsk olie.
Derefter tages det
op og holdes varmt.
2. 25 g smør og løgene kommes på panden, og de
steges let i 2 min.
Pærer, chili og ¾ dl
hvidvin tilsættes, og det simrer videre 1 minut under låg.
3. 1½ dl piskefløde og 1 spsk hakkede
rosmarinnåle kommes på panden og koger 2 min.
Smag til med salt og
peber.
Kalvekødet varmes op
på panden et øjeblik.
Energi pr. portion:
40 g protein, 46 g fedt, 16 g kulhydrater = 653 kcal (2733 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper
dig med at lykkes i køkkenet.