Denne variant af kalvelever i karry er super lækker. Den er
med vilde ris og mangochutney og
sauce med løg og æbler. Det er bare helt perfekt.
Til 4 personer.
# Ingredienser
4 skiver kalvelever
a ca. 180 g
50 g hvedemel
salt og peber
50 g smør eller
margarine
Sauce:
1 løg
1 æble
50 g smør eller
margarine
3 dl fløde
1 spsk karry
1 spsk mangochutney
Tilbehør: Vilde ris
og mangochutney
* Tilberedning
Leveren vendes i
melet tilsat salt og peber og steges på panden i ca 2-3 min på hver side
afhængig af tykkelsen.
Leveren skal helst
være lyserød indeni.
Sauce: Løgene
skrælles og snittes fra top til rod.
Kernehuset fjernes
fra æblet, som skæres i både.
Løgene svitses, til
de er blanke, æblebådene tilsættes og svitses med.
Karry tilsættes og
svitses lidt, inden fløden hældes på.
Chutney tilsættes, og saucen smages til med salt og peber.
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.