Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Kylling i honning-sennepssauce
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 20 minutter plus
stegetid.
# Ingredienser
4 kyllingefileter
salt og peber
2 æg
2-3 spsk hvedemel
olie til stegning
50 g honning
1 tsk dijonsennep
1 tsk sherryeddike
* Tilberedning
1. Kyllingefileterne skæres i terninger på ca 2,5 x 2,5 cm.
Så kommes de i en skål og drysses med salt og peber.
2. Slå æggene ud oveni og bland kødet godt med dem.
3. Drys melet over og bland det også godt i.
Tilsæt så meget mel, at kødet ikke drypper.
4. Olien varmes op på en pande.
Lad kødet stege i den i ca 15 minutter.
Rør rundt af og til.
5. Panden tages fra komfuret, og kødet krydres med salt og
peber.
6. Honningen røres sammen med senneppen og sherryeddiken og
serveres til kødet.
Pr. portion ca 273 kcal/1145 kj. 40 g protein. 7 g fedt. 12
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------