Næsten
alle elsker kylling, og her er den dejligt krydret med karry, ingefær og
kokosmælk. Server retten for hele familien med friskkogte ris og et grønt drys.
Arbejdstid:
30 min. Koge/stegetid: 20 min. Fryse-egnet. 4 personer
# Ingredienser til:
4
kyllingefileter
1-2
spsk olie
2
løg (hakkede)
2
røde peberfrugter (terninger)
2
spsk ingefær (fintrevet)
2
fed hvidløg (finthakket)
3
tsk karry
1
dåse kokosmælk
1
dl vand
150
g sukkerærter (halve)
salt
saft af ½ citron
Drys:
1 håndfuld friske korianderblade eller 2 forårsløg (fintsnittede)
Tilbehør:
kogte ris (beregn 1 dl rå ris pr. person)
* Sådan laver du Kylling i karry:
Kog
risene efter pakkens anvisning.
Skær
kyllingen ud i stykker på ca. 2x2 cm og brun dem i en stor gryde eller dyb
pande med olie. Tilsæt løg og peberfrugter og steg dem med i et par min.
Steg
ingefær, hvidløg og karry med et øjeblik.
Tilsæt
kokosmælk og vand.
Giv
retten et forsigtigt opkog, skru lidt ned og lad den simre 5 min.
Tilsæt
sukkerærter, kog igennem og smag til med salt og citronsaft.
Server
med kogte ris og et drys koriander eller fintsnittede forårsløg.
Tips:
Hvis du vil fryse retten, så smag først til med citronsaft ved opvarmningen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD