Lækker opskrift på vildtfilet
eller vildtkølle med gyldne og sprøde løg - prøv den lige her. Vi kan
klart anbefale den! Det er helt vildt...
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 20 min.
# Ingredienser
800 g vildtfilet
eller vildtkølle
salt og peber fra kværn
2 tsk knuste enebær
2-3 løg
50 g smør
1-2 dl bouillon
* Tilberedning
1. Skær kødet i
skiver til bøffer og bank det let med hånden.
Drys med peber og
knuste enebær. (ikke salt)
2. Pil løgene og
skær dem i tynde skiver, der brunes i halvdelen af smørret på en pande.
Drys gerne med lidt
sukker.
De skal være gyldne
og sprøde.
Tag dem af panden og
drys med salt.
3. Brun bøfferne på
begge sider i resten af smørret.
Skær evt. bøfferne i 1½ cm strimler.
Dæmp varmen
4. Hæld bouillon ved
og kog skyen lidt ind.
Smag den til og hæld
den over bøfferne.
Drys løgene over.
Retten serveres med
bouillonkartofler.
Bouillonkartofler
Skrab eller skræl 1
kg kartofler.
Kom dem i så meget bouillon, at det lige dækker.
Koges uden låg til
de er møre og bouillonen næsten opsuget.
Kom en god klat smør
i lige inden serveringen.
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER
Se flere dejlige retter med vildt HER eller en grøn salat HER