En virkelig fest-ret!
De rødvinsglaserede løgskiver giver ekstra lækker smag til det milde fiskekød.
Her er en virkelig lækker ret, der er god nu! Ret nemt og lækkert
Tid: 35 min. 4 pers.
# Ingredienser
600 g torskefilet
PANERING:
1 æg
¾ dl rasp
1½-2 tsk salt
STEGNING:
2 spsk smør eller
margarine
1 bdt. dild
½ tsk citronpeber
LØGSKIVER:
2-3 løg
1 spsk olie
1 tsk timian
1-2 dl rødvin
1-2 spsk mørk farin
1 spsk rødvinseddike
* Fremgangsmåde
1. Pisk ægget
sammen.
Vend fileterne først
i ægget og derefter i raspen blandet med salt.
Lad fisken ligge
lidt på et skærebræt, så den kan tørre.
2. Opvarm
fedtstoffet på en stegepande.
Læg fisken på, når
det er stegeklart.
3. Steg fisken 3-5
min. på hver side.
Den skal steges ved
middel varme, så paneringen ikke brænder på
før fisken er
gennemstegt.
4. Klip dild over og
drys med citronpeber.
5. Pil løgene og
skær dem i tynde skiver.
Det kan evt. gøres
med foodprocessorens snitteplade.
6. Opvarm olien og
svits løgene i den. Tilsæt timian.
Hæld rødvinen over,
drys med farin og tilsæt rødvinseddiken.
Lad løgene koge møre
i lagen.
7. Server fisken med
løgene og kartoffelsne.
Tips: Du kan fint bruge frosne fileter. Skær
fiskeblokken i skrå skiver.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk eller med
Torsk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------