Tunfisk med bønner, kartofler og tomater er godt både som forret og som frokostret. Tunfisk er sagen. Med en dåse tunfisk i huset er det nemt at lave en dejlig salat. Bruges
tunfisk i olie, kan du blande denne olie i marinaden.
Til 5-6 personer. Tilberedningstid:
25 min.
# Ingredienser
2 dåser tunfisk i
olie
3-4 kogte kartofler
3 dl kogte, kolde
bønner
10 cherry tomater
saft af 1 citron
salt, peber
1 bdt basilikum
* Fremgangsmåde
1. Skær kartoflerne
i skiver, halver tomaterne og del bønnerne i mindre stykker .
Bland grønsagerne i
en skål.
2. Hæld olien fra
tunfisken og citronsaft over og krydr med salt og peber.
3. Del tunfisken i
mindre stykker og bland den i salaten.
Pynt med klippet basilikum.
Server salaten med flûte
eller groft brød til.
Variation:
En del af bønnerne
kan erstattes med fintsnittet blegselleri eller radiser skåret i skiver.
Se alle de bedste opskrifter med Tunfisk
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------