Forret. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 4 min. Afkøles: ca ½ time. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser til Havørred, kold, i
kryddermayonnaise:
500 g havørredfilet
Til dampning:
1 dl hvidvin
½ dl fiskebouillon eller vand
Kryddermayonnaise:
75 g
mayonnaise
1 dl cremefraiche
1 tsk
citronsaft
1 tsk dijonsennep
salt og peber
Pynt: 1 spsk klippet dild
*
Sådan laves Havørred,
kold, i kryddermayonnaise:
1. Kom hvidvin og vand (fiskebouillon) i en flad gryde.
Læg fisken i og varm langsomt op.
Lad fisken »koge« for svag varme, under låg, i 4 min.
Lad den blive kold i lagen.
2. Rør mayonnaisen sammen med cremefraiche.
3. Smag til med dijonsennep, citronsaft, salt og peber.
4. Læg fisken i et halv dybt fad.
Hæld kryddermayonnaisen ved og pynt med dild.
Server Flûtes til.
Tips: Senneppen kan erstattes af fintreven peberrod.
Halve smilende æg kan ledsage.
Se mere om Havørred
Se alle de bedste opskrifter med Havørred
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------