Aftensmad Hovedret Grill. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: ca 8 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser til Havørredkotelet,
grillstegt:
4 skiver havørred (à
ca 200 g)
saft af 1½ citron
1 spsk olie
salt og peber
*
Sådan laves Havørredkotelet,
grillstegt:
1. Varm grillen op.
En ovngrill skal være 250 °C, en udegrill skal sættes i gang
½ time før.
En grillpande skal være godt varm.
2. Dryp fisken med citron og pensl med olie.
3. Læg skiverne på grillristen, og grill dem 3-4 min. på
hver side ca 10 cm fra grillelement eller glødelag.
2 min. kortere på en hed grillpande.
4. Krydr med salt og peber og lad fisken stå og trække 3-4 min.
på et varmt fad, før den serveres.
Tips: Server fx Estragonsmør,
Dildsauce, Grønsager, smørdampede, Annakartofler eller
bagt kartoffel med krydderurtesmør til.
Se mere om Havørred
Se alle de bedste opskrifter med Havørred
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------