Havtaske er næsten
som hummerkød i konsistensen, farven kridhvid og smagen sødlig. Svøb fisken i
bacon, og kom den en tur på grillen. Retten er et kæmpe hit ✅
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret
4 personer. Arbejdstid:
ca 30 minutter
# Ingredienser
2 skiver italiensk
brød
2 spsk olie
500 g cherry tomater
i forskellige farver
1 bundt bredbladet
persille
8 mellemstore
havtaskekæber ca 600 g
salt og peber
8 skiver bacon
Vinaigrette:
4 spsk olie
2 spsk
balsamicoeddike
1 tsk dijonsennep
1 tsk rørsukker
½ tsk salt
friskkværnet peber
* Tilberedning
1. Skær brødet i
tern.
Varm olien på en
pande, og rist brødet, til det er gyldent.
Tag panden af varmen.
2. Halver tomaterne
og hak persillen. Vend tomater med
persille og brødcroutoner.
3. Rør en dressing
af olie, eddike, dijonsennep, rørsukker og salt.
Vend dressingen over
tomatsalaten, og krydr med peber.
4. Fjern eventuelle
hinder fra havtaskekæberne, og drys med salt og peber.
Vikl forsigtigt
bacon omkring, og fæstn eventuelt med en tandstik.
5. Grill
havtaskekæberne, til de føles faste og akkurat gennemstegte.
Server med
tomatsalat.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.