Aftensmad Hovedret Arbejdstid: 20 min. Stegetid: ca 8-10 min. Middelsvær at lave. Lav pris.
4 personer
# Ingredienser
til Hvillinger, panerede:
4 hvillinger (à ca 250 g)
Panering:
1 æg
40 g rasp
salt og peber
Til stegning: 50 g smør
*
Sådan laves Hvillinger, panerede:
1. Gør fisken i stand.
Fjern hovedet, skrab den og skærf klip finner og hale af.
2. Vend fisken i sammenpisket æg og dernæst i salt- og peberblandet
rasp.
Den har godt af at hvile et øjeblik med paneringen.
3. Lad smørret bruse af på panden.
Steg fisken ca 4 min. på hver side, ved ret god varme.
Er varmen for lav, suger paneringen sig tung, og er den for
høj, branker den, uden at fisken bliver gennem stegt.
4. Anret på varmt fad og server straks.
Garner med citronbåde ved serveringen.
Tips: Persillekviste stegt i smørret på, panden, kan
ledsage.
Ligeså pillekartofler og smeltet smør.
Champignon, flødestuvede, Courgettesalat,
varm eller Courgette-tomatfad kan ledsage.
Eller dampet, helbladet spinat vendt i hvidløgssmør.
Fileter af hvilling (brug større fisk) kan tilberedes på
samme måde. Forkort da stegetiden lidt.
Se flere
opskrifter med Hvilling
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper
dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------