Forret Frokost. Arbejdstid: ca 10 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Lakserøræg
100 g ferskrøget laks (uden skind og ben)
6 æg
½ dl fløde
25 g smør
salt og hvid peber
4 skiver ristet brød
salatblade
dild eller purløg
*
Sådan laves Lakserøræg
1. Skær laksen i smalle strimler.
2. Pisk æg og fløde let sammen.
3. Varm smørret i en pande og hæld æggemassen på.
Flyt rundt på den med en træspatel, skrab den hele tiden fri
af bunden, så den ikke stivner.
Bland ¾ af laksestrimlerne i, før æggene er helt stivnet.
4. Krydr med salt og peber og anret på ristet brød.
5. Pynt med salatblade, de resterende laksestrimler og
klippet dild eller purløg.
Server straks.
Tips: Røræg skal laves lige inden serveringen, ellers
stivner den og bliver kedelig.
Retten kan laves med lakserester.
Se alle de bedste opskrifter med Laks
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------