En nem måde at
fremtrylle en varm og frisk festmiddag på. Den vil gøre alle glade. Her
er en virkelig lækker ret med wok, der er god netop nu! Ret nemt og lækkert
Tid: 20-25 min. 4
pers.
# Ingredienser
500 g laksefilet
½-1 tsk salt
¼ tsk peber
25 g mandler
1 fed hvidløg
2 spsk reven ingefær
4 stilke bladselleri
2 gulerødder (150 g)
1 rød peberfrugt
2 spsk olie
3 spsk kinesisk soya
2 spsk vand
PYNT:
frisk citronmelisse
* Fremgangsmåde
1. Skær skindet af
laksefileten.
Skær kødet i tern, ca 2 x 2 cm.
Drys med salt og peber.
2. Skold og smut
mandlerne.
Skær dem i strimler.
Pil hvidløget og hak
det fint.
Riv ingefæren groft.
3. Gør grønsagerne i
stand.
Skær sellerien i tynde skiver.
Skær gulerødder og peberfrugt i fine strimler.
4. Opvarm en wok
eller en stor stegepande med olien.
Kom grønsagerne i
sammen med hvidløg og ingefær.
Steg det under
omrøring 2-3 min.
Tilsæt lakseternene
steg dem med nogle minutter.
5. Bland soya og vand.
Stænk det over laks og grønsager.
Rør rundt.
6. Drys mandlerne
over. Pynt med citronmelisse.
Server straks med
ris eller pasta.
Tips: I stedet for laks kan du bruge torsk eller
sej.
Se alle de bedste opskrifter med Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------