En både rustik, elegant og salt ret at servere, når man føler sig lidt lækkersulten. Den er fin som natmad, men den gør sig dog mindst lige så godt som forret.
Tid: ca 15 min. 4 pers.
# Ingredienser
2 matjesfileter eller
marinerede sild (ca 200 g)
1 rødløg
plantemargarine
4 skiver mørkt groft
brød
4 æggeblommer
dild
* Fremgangsmåde
1. Lad fileterne løbe
af. Del dem på langs.
Skræl løget og hak det
fint.
2. Smør et tyndt lag
margarine på brødskiverne.
Dæk skiverne med hakket løg.
3. Læg en sildefilet
i en ring midt på hver brødskive.
Hæld en rå æggeblomme
i hver ring og pynt med dildkviste.
4. Server smørrebrødet
med en mørk øl og evt. en blandet salat.
Tips: Rødløget kan blandes med hakket purløg eller fintstrimlet
porre.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------