Her får du lette forretter i flere spændende udgaver. Fx Kold agurkesuppe med kokosmælk, med yoghurt,
med feta eller radiser og mynte – de bedste supper
Forberedelse: 15
min. 4 personer.
# Ingredienser
3 agurker
2 nye løg
1 bundt koriander
2 tomater
saft af 1 citron
1 liter danskvand
1 knsp paprika
salt og peber
8 kogte rejer
1 bundt frisk mynte
* Tilberedning
Skræl agurkerne, og
skrab kernerne ud.
Skær et lille stykke
i tern, og sæt til side til pynt.
Pil og hak løgene
groft. Blend resten af agurkerne og løgene.
Blend det hele til
en fin og glat masse, og hæld det i en skål.
Skyl korianderen, og
udvælg de bedste blade.
Blancher tomaterne,
og flå dem.
Skrab frøene ud, og
skær tomaterne i fine tern.
Tilsæt koriander,
tomattern, citronsaft og danskvand til skålen,
og rør det sammen.
Drys med paprika, og
smag til med salt og peber.
Lad det stå i
køleskab i mindst 2 timer.
Server suppen i
skåle, og pynt hver med 2 rejer,
lidt agurk i tern
samt en stilk mynte.
Kold agurkesuppe
med kokosmælk
Udskift 5 dl
danskvand med 4 dl kokosmælk, og
drys med kokosmel.
Servér.
Kold agurkesuppe
med yoghurt
Tilsæt 3 små bægre
yoghurt naturel, når agurkerne blendes.
Kold agurkesuppe
med feta
Skær 100 g feta i
små tern, og rul dem i karry.
Drys dem over suppen
ved servering.
Kold agurkesuppe
med radiser og mynte
Servér suppen pyntet med et halvt bundt radiser i tynde
skiver,
og drys med hakket mynte.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------