En kold suppe er læskende og perfekt til enhver anledning.
Kold blomkålsuppe er en lækker
forret eller let frokost til en varm dag. Se den gode opskrift her.
Til 4 personer.
# Ingredienser
1 lille blomkål
5 dl hønsebouillon
1 dl fløde
salt og peber
½ agurk
100 g rejer
* Tilberedning
Del en tredjedel af
blomkålen i små buketter.
Kog dem i 1 min i
bouillonen og køl dem af.
Skær det groveste af
stokken væk fra de to tredjedele af blomkålen og hak resten groft.
Kog blomkålen i
bouillonen i 15 min og blend den helt ud i en foodprocessor.
Tilsæt fløden og kog
suppen igennem.
Smag til med salt og
peber og køl suppen af.
Skræl agurken og
skær den igennem på langs.
Skrab kernerne ud
med en ske og smid dem væk.
Skær resten af
agurken ud i små terninger og server dem i den afkølede suppe sammen
med rejer og blomkålsbuketter.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.