Nem opskrift på lækker forret med fisk. En klassisk
frokostanretning med dampet rødspætte, rejer, asparges og cremefraichedressing med
sennep og dild.
(6 pers.)
# Ingredienser
6 store rødspættefileter
1 løg
Dildkviste
Kogelage:
2 dl vand
1 spsk eddike
1 tsk groft salt
1 laurbærblad
5 peberkorn
Pynt:
salatblade
150 g rejer
1 ds små slikasparges
1 tomat skåret i både
1 citron skåret i både
brøndkarse eller dild.
Tilbehør:
flute
cremefraiche-sauce med sennep og dild (se opskrift).
* Tilberedning
Halver fileterne på langs og rul dem sammen fra den spidse
ende om
et lille stykke løg og en kvist dild.
Fæstn fileterne med tandstikkere.
Stil dem tæt sammen i en lille gryde.
Hæld kogelagen ved og damp dem under tætsluttende låg
ved svag varme 5-10 min.
Afkøl dem i lagen.
Anret dem portionsvis på salatblade og pynt dem.
Hæld lidt af cremefraiche-saucen over fisken.
Se alle de bedste opskrifter med Rødspættefileter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.