Krabbekager er den ideelle ret at tilberede i airfryeren,
fordi du vil få den sprøde konsistens hele vejen rundt uden at ende med en kage
med olie.
4 portioner. Forberedelsestid:
15 min. Samlet tid: 30 min. Kalorier pr portion: 388
# Ingredienser
TIL KRABBEKAGER
1 stort æg
¼ kop mayonnaise
2 spsk hakket purløg
2 tsk dijonsennep
2 tsk Old Bay krydderi
1 tsk fintrevet citronskal
½ tsk salt
450 g krabbekød, plukket
1 kop salte kiks krummer
(fra ca. 20 TUC kiks)
olie, madlavningsspray
TIL TATARSAUCE
½ kop dild, finthakket
¼ kop mayonnaise
1 spsk finthakket skalotteløg
2 tsk kapers, finthakket
1 tsk hakket frisk dild
1 tsk frisk citronsaft
¼ tsk dijonsennep
Hot sauce eller Tabasco og citronbåde, til servering
* Tilberedning
1. Krabbekager:
Pisk æg, mayonnaise, purløg,
sennep, Old Bay, citronskal og salt i en stor skål.
Fold krabbekød og kiks-krummer
i, indtil det er blandet.
2. Form krabbeblandingen
til 8 bøffer (du kan køle bøffer i op til 4 timer).
3. Spray en airfryer-kurv
og toppe af krabbekager med oliespray.
Arranger krabbekager i
et enkelt lag i kurven.
Kog ved 190 °C i 12-14
min, vend halvvejs igennem, indtil gyldenbrun og sprød.
4. Tatarsauce:
Rør pickles, mayonnaise,
skalotteløg, kapers, dild, citronsaft og
sennep i en mellemstor
skål.
5. Server krabbekager lune
med Hot sauce, citronbåde og tartarsauce.
Denne opskrift holder sig til klassikerne med sennep, Old Bay-krydderi
og purløg og TUC krummer som bindemiddel. Du folder forsigtigt krabbekød i, inden
du steger kagerne, indtil de er perfekt gyldenbrune. Resultatet: en krabbekage,
der har store bidder af krabbekød og lige nok fyldstof til at binde det hele sammen.
Serveret sammen med en klassisk tatarsauce, giver disse krabbekager
en ekstra lækker middag.
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------