Cremet og fuld af smag - himmelsk føde for engle! Her er alle de bedste opskrifter samlet – se også menuforslag nederst
Forberedelsestid: 12 min. Tilberedningstid: 7 min. Kuverter:
6-8
# Ingredienser
1 tsk olie
4 fed snittede hvidløg
3,75 dl kondenseret mælk
fintrevet skal af 2 citroner
1 spsk fransk sennep
1 tsk majsmel
0,6 dl vand
500 g englehårspasta
200 g flaget krabbekød (fra dåse)
friskkværnet sort peber efter smag
* Tilberedning
1. Opvarm olien i en mellemstor gryde.
Tilsæt hvidløg og svits det ved lav varme i omkring 2 min
eller indtil hvidløget er brunet.
Tag hvidløget op af gryden og stil det til side.
2. Tilsæt kondenseret mælk, citronskal og fransk sennep i
gryden.
Bring det langsomt i kog. Skru ned for varmen og lad det
småkage i 2 min.
3. Hæld majsmelet i en lille skål. Rør det ud i vandet til
en jævn masse.
Hæld majsmassen i mælkeblandingen.
Rør konstant i det ved jævn varme, indtil blandingen koger
og jævner.
4. Kog englehårspastaen i meget saltet vand, indtil den er
mør (det vil kun tage 1-2 min).
Dryp pastaen godt af, men gem 1,2 dl af kogevandet.
Vend det i pastaen, så det holder sig fugtigt og ikke
klistrer sammen.
5. Tilsæt hvidløg og krabbekød i pastaen og vend det i den.
Anret det i serveringsskåle.
Hæld saucen over pastaen og drys med sort peber.
Server det straks.
Prøv sammen med:
Hovedret: Stegt
kylling med mangosmør
Dessert: Karameldyppede
jordbær og dadler
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.