Server en farverig og smagfuld bowl med rejer, grape, porre og
perlebyg. Der er smæk på farverne og som forret er smagen helt på toppen
Til 4 personer
# Ingredienser
2 dl perlebyg
4 dl kalvefond
1 laurbærblad
salt
1 porre
1 spsk rapsolie
1 tsk æbleeddike
1 pink grape
200 g store rejer
1 bdt dild
* Tilberedning
Skyl perlebyggen grundigt.
Kog den med salt, fond og laurbærblad til den er mør, ca 20
min.
Flæk det mørkegrønne af porren og skyl den grundigt.
Skær det mørkegrønne i mindre stykker, kom det på en
bradepande.
Bag det ved 25 °C, indtil det er sort.
Resten af porren skæres i meget tynde ringe og skylles
grundigt.
Rør eddike og olie sammen og vend porreringene heri.
Skær skal og hinder af grapefrugten, og skær kødet fri af
hinderne.
Pil rejerne.
Anret lidt perlebyg i et glas og top op med porreringe,
grape,
forkullede porrer, rejer og dild.
Se alle de bedste opskrifter med Perlebyg
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.