Byd dine gæster på et rigtigt lækkert traktement: Pil selv rejer.
Det er hyggeligt at samles omkring en stor skål rejer, med lækre hjemmelavede
dressinger.
Portioner:4. Tid:40 min.
# Ingredienser
500 g skalrejer / Pil selv rejer
4 stk tørrede abrikoser
½ dl ravigottesauce/sød sennep
½ tsk stødt paprika
25 g parmesanost
4 stilke bredbladet persille
1 dl rapsolie
1 spsk citronsaft
1½ dl cremefraiche
15 stilke purløg
2 stilke estragon
3 fed hvidløg
salt og peber
* Tilberedning
Sennepsdip:
De tørrede abrikoser hakkes meget fint og vendes sammen med ravigottesauce, ½
dl cremefraiche, paprika og knust hvidløg.
Dippen smages til med salt og peber.
Persille/parmesandip:
Parmesanost og persille hakkes groft (stilkene skal med).
Blendes grundigt med rapsolie, hvidløg og citronsaft og smages til med salt og
peber.
Cremefraichedip:
Purløg og estragon hakkes fint og vendes sammen med resten af cremefraichen.
Knust hvidløg tilsættes, og der smages til med salt og
peber.