Her er en god opskrift på en dejlig forret med grillede
asparges og skalrejer. Retten her laves som forret på grill. Klar på kun 20
minutter. Serveres med flûte.
Portioner: 4. Tid: 20 min.
# Ingredienser
500 g skalrejer / Pil selv rejer
12 hvide asparges (evt. grønne asparges)
½ bdt dild
½ bdt persille
½ bdt purløg
1 flûtes
1 dl olie
1 citron
salt og peber
* Tilberedning
Pil rejerne og stil dem til side.
Skræl aspargesene fra hoved mod rod og knæk den nederste
bitre del af.
Vend dem med olie, salt og peber og grill dem fint på alle
sider, enten gas- eller kulgrill.
Skær flutes i tilfældige tern og dryp dem med olie.
Brødternene ristes i ovnen, til de er sprøde og knuses herefter
til en grov rasp.
Pluk krydderurterne og anret de grillede asparges med
rejerne, den lune ristede rasp og krydderurterne.
Server med nye kartofler, koldt smør og godt brød.