Rejecocktail med asparges fra
Kogebog.dk. En nytænkende opskrift, på den klassiske rejecocktail. Nemt og
hurtigt med en dejlig forfriskende smag.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
ca 25 min. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
200 g pillede rejer gerne
med hale
200 g friske (grønne)
asparges eller 1 dåse aspargessnitter (220 g)
1 salathoved
Dressing:
1 dl ymer
1 dl fløde
1 spsk citronsaft
salt, cayennepeber
1 spsk finthakket
persille
1 spsk fintklippet dild
1 bdt brøndkarse
* Tilberedning
1. Lad rejerne tø,
hvis der bruges frosne.
Hæld dåse-aspargeserne i
en sigte og lad dem dryppe godt af.
Skyl salatbladene.
2. Rør ymer og fløde
sammen.
Smag til med citronsaft, salt og cayennepeber.
3. Bland
krydderurterne i.
4. Fordel strimlet
salat i 4 portionsglas.
Kom rejer og
aspargessnitter herpå.
Hæld dressingen på
og pynt med brøndkarse.
5. Server med ristet
brød.