Krydrede små rejetimbaler er en sand fryd at sætte på bordet. Her behøver de ikke bages i vandbad i ovnen. De små portionsforme bager du i en gryde på komfuret.
Tid: ca 40 min. 4
pers.
# Ingredienser
500 g rejer med skal
1 dl rejeost
½ spsk chilisauce
reven skal af ½ citron
½ tsk basilikum
½ bdt. purløg
½ spsk olie
1 spsk kartoffelmel
1 dl yoghurt naturel
1 æg
¼ tsk salt
¼ tsk sort peber
2 æggehvider
SALAT:
½ frisk agurk
1 citron
* Fremgangsmåde
1. Begynd med at
pille rejerne.
2. Rør rejeosten
sammen med chilisauce, citronskal, basilikum, hakket purløg, olie,
kartoffelmel, yoghurt, æg, salt og sort peber.
Rør rejerne i.
3. Pisk æggehviderne
til fast skum og vend det i. Der må gerne være lidt hvide toppe at se.
Skummet skal give volume og luftighed til retten.
4. Fordel massen i 4
letsmurte portionsforme.
5. Stil dem i en
sauterpande med vand. Dæk med folie og lad dem koge 20-25 min.
Eller dæk med
plastfilm/smørrebrødspapir og kog dem i mikro ovnen.
Tilbered ved 750W ca
8 min.
6. Vend timbalerne
ud på tallerkener.
Server dem med
ristet brød og en salat med citron og agurketern.
Tips: I stedet for rejer kan du bruge krabber
eller muslinger fra dåse/frost.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------